JUGOSLÁVSKÝ GULÁŠ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ SKOPOVÝ / 




INGREDIENCE: 2 lžíce sádla, 1 cibule, 1 lžička mleté sladké papriky, 500g skopového, vepřového nebo hovězího mase, sůl, 500g rajčatové šťávy, 250g fazolek.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, krátce osmahneme, vmícháme na kostky nakrájené maso, opět je osmahneme a dusíme do poloměkka. Podléváme šťávou z rajčat a vodou. Po vydušení přidáme na šikmo nakrájené fazolky zbavené vláken, osolíme, zalijeme zbytkem šťávy z rajčat a vše dusíme doměkka. Jako přílohu volíme chléb, případně vařené brambory. (Šťávu z rajčat získáme tak, že dobře vyzrálá omytá rajčata nakrájíme na menší kousky a prolisujeme.)



JUGOSLÁVSKÝ GULÁŠ. JUGOSLÁVSKÝ GULÁŠ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1391 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz